Hoe hanteer ik mijn foto's?

Voeg een foto toe

Navigeer naar je profiel via het menu en tik op het pictogram "Foto uploaden"/camera/+ icoon. Je kunt een nieuwe foto uploaden vanaf je apparaat, een selfie maken of een foto importeren van Facebook.

Als je de website gebruikt, tik je op het "..."-pictogram en selecteer je "Bewerk afbeeldingsvoorbeeld" om je foto bij te snijden of te draaien. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan.

Volg tijdens het gebruik van de app de aanwijzingen om uw foto's bij te snijden of te roteren tijdens het uploadproces en tik vervolgens op het vinkje om uw wijzigingen op te slaan.

Webgebruikers hebben ook de mogelijkheid om een titel aan hun afbeelding toe te voegen. Open je foto, typ je titel in en klik/tik op "Opslaan".

Het duurt even voordat uw nieuwe foto's en titels worden goedgekeurd.

Verander uw profielfoto

Open bij gebruik van de website het "…"-menu op de afbeelding van uw voorkeur en selecteer "Gebruik als profielfoto". App-gebruikers kunnen de foto openen en op "Instellen als profiel" tikken.

Deze optie wordt alleen weergegeven als de foto is geaccepteerd als hoofdprofielfoto.

Verwijder een foto

Klik of tik op de website op het pictogram "..." en selecteer "Foto verwijderen". Bevestig de verwijdering om de foto definitief uit je galerij te verwijderen.

iOS-gebruikers kunnen de foto openen, het prullenbakpictogram selecteren en de verwijdering bevestigen.

Het is momenteel niet mogelijk om een foto in de Android-app te verwijderen. Log in op de website om uw foto definitief te verwijderen.