Hoe hanteer ik mijn foto's?

Foto's toevoegen

Navigeer naar uw profiel via het menu en tik op het pictogram "Foto uploaden" of camera-icoontje. U kunt een nieuwe foto uploaden vanaf een apparaat, een selfie maken of een foto van Facebook importeren.

Als u de website gebruikt, tikt u op het potloodpictogram om uw foto bij te snijden of te roteren. Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan. Indien u de app gebruikt, volgt u de aanwijzingen om uw foto's bij te snijden of te roteren en tikt u op het vinkje om uw wijzigingen op te slaan.

Website-gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een titel aan hun afbeelding toe te voegen: Open uw foto, typ uw titel en klik / tik op "OK".

Houdt u er rekening mee dat het een aantal uur kan duren eer de foto´s worden vrijgegeven.

Uw profielfoto veranderen

Klik op het groene icoontje linksboven in de foto. App-gebruikers moeten de foto openen en op het vak "Als profiel instellen" tikken.

Het icoontje verschijnt alleen als de betreffende foto als primaire profielfoto is goedgekeurd.

Foto's verwijderen

Selecteer de foto en klik op het prullenbakje. Bevestig dat u deze foto wilt verwijderen.