Hoe neem ik contact op met Klantenservice?

Onze klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op onderstaande manieren:

• via het contactformulier op onze helppagina's
  • per brief naar het onderstaande adres:

Klantenservice EliteDating
    Spark Networks Services GmbH
    Kohlfurter Strasse 41/43
    10999 Berlijn
    Duitsland

We beantwoorden alle inkomende verzoeken en we streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

Volg de onderstaande stappen zodat wij u zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen:

• Vermeld bij het indienen van uw aanvraag het e-mailadres dat u hebt gebruikt om uw account aan te maken. U kunt ons ook uw gebruikers-ID (Veiligheidscode) verstrekken. Deze vindt u onder Menu (rechts naast 'Kismet'), Instellingen en Persoonlijke gegevens.
  • Kies een onderwerp. Op deze manier kunnen wij uw vraag sneller en effectiever beantwoorden.

• Geef ons zoveel mogelijk informatie. Hoe meer informatie wij hebben, hoe sneller wij u kunnen helpen.

• Heeft u technische problemen, stuur ons een screenshot mee van de pagina waar het probleem zich voordoet en van eventuele foutmeldingen die u ziet. Beschrijf de stappen voordat het probleem begon.

• Nadat u op versturen klikt, ontvangt u een automatisch bericht met het referentienummer van uw aanvraag.