Hoe werkt ‘Kismet’?

De betekenis van „Kismet" is geluk, lot of bestemming.

Onze "Kismet" functie maakt het mogelijk om nog meer partnervoorstellen te ontvangen. U kunt deze functie vinden via de "Kismet" knop op uw startpagina, of in de menubalk boven in beeld.

De "Kismet" matches zijn gebruikers die u niet als gewone partnervoorstellen zijn voorgesteld, omdat ze niet helemaal met uw voorkeuren overeenkwamen. Hun persoonlijkheidsprofielen matchen echter wel heel goed met die van u. 

Deze functie hangt van spontane besluitvorming af, omdat het bij "Kismet" voorstellen vooral om de eerste indruk gaat. Om naar het volgende "Kismet" voorstel over te gaan, moet u of contact met de match opnemen, of het profiel verwijderen. 

Als u de match een bericht of een glimlach heeft gestuurd, belandt zijn of haar profiel in uw Partnervoorstellenlijst. U kunt dit profiel vinden, als u op Partnervoorstellen klikt. Op een mobiel apparaat vindt u deze lijst in het menu naast de zoekbalk.

Mocht u de match verwijderen, dan komt u automatisch uit bij het volgende profiel. Het is niet mogelijk om terug te keren naar reeds verwijderde profielen.