Wat is de matching-score?

De matching-score van uw partnervoorstel geeft de compatibiliteit weer tussen uw profiel en uw geselecteerde match. Wij bemoedigen u echter om elk partnervoorstel te contacteren, dat uw interesse heeft gewekt. 

De score berust op de antwoorden die u en de match hebben verstrekt op de 5 hoofdcategorieën in de persoonlijkheidstest en op uw gedeelte interesses en hobby's. Deze informatie kunt u helpen uit te kiezen wie het beste bij u past. U vindt de score in de rechterbovenhoek op de profielfoto van uw match, onder de icoon van een hartje met pijl.

Het getal is gerekend, wanneer een lid u de eerste keer is voorgesteld. Het is dus een goede idee ervoor te zorgen, dat al de velden op uw profiel zijn ingevuld, dat u uw hobby’s in het "Interesses" veld heeft geselecteerd en dat u een goede profielfoto heeft opgeladen. Deze zullen de waarschijnlijkheid om een hogere matchingsscore met uw partnervoorstellen te delen, vergroten. 

Deelt u een lage matching-score met een van uw partnervoorstellen? Maakt u zich hierover geen zorgen. Het is mogelijk dat de desbetreffende persoon zijn/haar profiel niet volledig heeft ingevuld. Dit is vaak het geval wanneer iemand zich voor de eerste keer op onze website inschrijft en zich de tijd neemt om zijn/haar profiel aantrekkelijk te maken.